Om klinikken

Vores lægehus  er en kompagniskabspraksis mellem 4 læger. Du er som patient tilmeldt lægehuset  og såmed alle læger i fællesskab.

Du vælger ved tidsbestilling selv hvilken læge du ønsker, du kan med fordel i samme sygdomsperiode vælge at bestille tid hos den samme læge, som følger dig.

Lægeklinikken er godkendt som uddannelsessted for specialet almen medicin (praktiserende læge) og derfor har vi i 6-12 måneders perioder ansat reservelæger i klinikken.

I klinikken har vi også en jordemoder ansat som har mange års praksiserfaring, hun varetager svangre-undersøgelser, børneundersøgelser, kørekortattester, svar på årskontroller, præventionskontroller, gynækologiske undersøgelser inkl. smear og opsætning/skift af spiral, øreskylning, suturfjernelse, tilsyn af sår samt vaccinationer/injektioner.

Vi har i klinikken ansat 5 klinikassistenter der alle varetager forskellige funktioner; de passer telefon, tager blodprøver, måler blodtryk, tager hjertekardiogrammer undersøger urinprøver og andet.

FORVENTNINGER TIL DIG SOM PATIENT:

Vi forventer af dig at du selv tager ansvar for at få svar på prøver og undersøgelser. Hvis du også hjælper til, undgår vi lettere, at der bliver glemt prøvesvar.
Husk at ringe og få besked